CCesantlluis Campeonat Balears de Cross; Bon paper dels nostres atletes

6 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Bon paper el que van fer els atletes del A. Palliser-CCE Sant LluĂ­s en el Campionat de Balears de Cros celebrat a passades dates tant per als escolars com per als absoluts.
Els lluisers destacats van ser Nil Torras en categoria Juvenil, que sent de primer any va cĂłrrer amb els jĂșniors, aconseguint una destacada 10 ÂȘ posiciĂł.

Ja en categoria cadet masculĂ­, els atletes Sergi Reurer i Xavi Torras van aconseguir acabar en 2 ÂȘ i 8 ÂȘ posiciĂł respectivament. Reurer, que va arribar a l’esprint final amb el vencedor de la prova, va aconseguir d’aquesta manera classificar-se pel Campionat d’Espanya. Possiblement el seu company Torras obtindrĂ  la mateixa sort. En fĂšmines destacar la 19 ÂȘ posiciĂł de l’atleta Yaiza Casero.

Si bons van ser els resultats dels cadets, meritoris tambĂ© van ser els que van obtenir els seus companys de categoria infantil. En fĂšmines, InĂ©s AllĂ©s i Sonia Mezquida van acabar la seva prova en la 27 ÂȘ i 29 ÂȘ posiciĂł. En masculĂ­, el “lluiser” Andreu Preto, que va liderar la prova fins l’esprint final va finalitzar 4 Âș de la seva categoria que li va valer per classificar tambĂ© per al Campionat d’Espanya de la seva categoria.

En categoria absoluta, els representants del A. Palliser-CCE Sant LluĂ­s, Joan Moreno i Daniel EstĂ©vez realitzar tambĂ© un gran paper. Moreno 7 Âș en la classificaciĂł final va ser al mateix temps el segon menorquĂ­ de la categoria, nomĂ©s per darrere de Rafel Quintana, guanyador de la prova. EstĂ©vez per la seva part va acabar 15 Âș aconseguint una gran marca.