SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.Ricard Casas: El salt de calitat pot ser brutal

5 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El passat dissabte tinguĂ© lloc una nova reuniĂł entre els directors esportius de l’illa i alguns directius dels clubs, amb en Paco SeguĂ­ com amfitriĂł, en es local del “Txoco Vessut”.

A la reunió, a més dels ja ressenyats va tenir com a convidat de luxe en Riard Casas, que una vegada més es mostrà predisposat a donar una mà al bàsquet menorquí. També van assistir el delegat a Menorca de la Federació Balear de bàsquet, el Sr. Antoni Sànchez, i els representants arbitrals, els senyors Biel Sans i Ezequiel Armendåriz.

D’aquesta reunió es poden extreure conclusions positives tot i moments de certs desencontres. Els clubs estan d’acord en que s’ha de recuperar la figura del Director Esportiu. Definir el perfil que haurà de tenir i les tasques que ha de fer ùs una de les fenines que s’han de fer d’hara per envant. El nom d’en Joan Junoy va sonar entre alguns dels assistents com a possible candidat a ocupar aquest lloc.

Un dels acords que es va aaribar al llarg de la reuniĂł es la de convocar una reuniĂł de presidents de club per intentar llimar certs desencontres entre clubs. AixĂČ ha de ser un punt de partida per continuar endevant en la feina de unir el bĂ squet menorquĂ­ per, com va dir en Ricard Casas, donar un salt brutal per endevant. En la voluntad que tenguin els clubs estĂ  la possibilitat de donar aquest salt que reivindica en Ricard.

La reuniĂł de presidents es podria produir el prĂČxim dia 22 de febrer a Es Mercadal, a l’espera de comfirmar l’assistĂšncia de tots els presidents i a la que se convidarĂ  tambĂ© al Sr. Miguel Angel Milla, representant del Consell Insular de Menorca.

Desde el CCE Sant LluĂ­s ens mostram en total predisposiciĂł per arribar a acords que beneficiin al bĂ squet menorquĂ­.

XUS ROTGER
SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados