Juvenil Femeni ; Ca’n Pep CV Pòrtol – Sant Josep B (25-16/25-17/25-21)

5 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L’equip juvenil femení del Carn i delícies Ca’n Pep-CV Pòrtol, rebia al Sant Josep Obrer B, l’equip coer de la classificació.L’absència forçada de l’entrenador titular Jorge Iglesias, obligà a la segona entrenadora Cris Martínez a dur la direcció de l’equip. En l’entrenament del divendres anterior, ja es marcaren les pautes per la confrontació. Es procuraria donar minuts a les jugadores que manco temps han jugat fins ara, i reforçar el potencial col·lectiu de l’equip.

Maria va jugar tot el partit com a col·locadora i amb l’esquema 5-1, superant perfectament la prova i donant tranquil·litat a l’equip. Excepte el tercer set, més igualat, sempre se va dur el control del partit i la superioritat en el marcador. La bona recepció va crear les bases per a la victòria. Tal volta ens faltà més contundència en atac, ja que a vegades ens costava acabar de tancar el punt i el joc es feia molt lent.

La bona defensa i el joc col·lectiu, però ens permetien poder seguir disputant les pilotes i majoritàriament acabar-les de manera positiva. Les estadístiques d’atac ens situen sobre la mitjana de la temporada, i cal intentar baixar les errades d’atacs fallits. Bona aportació d’Isa en el bloqueig per centre.

L’entrenadora va fer canvis en les rotacions de tots els sets, i en el tercer que va ésser el més complicat, les jugadores varen tenir la fortalesa mental per aguantar la pressió i acabar guanyant amb una bona ratxa de serveis.

En conclusió un partit guanyat sense massa brillantor, però que es va treure amb ordre i simplicitat de conceptes. Un partit a on les jugadores que menys minuts havien jugat, varen demostrar que poden aportar molt al potencial col·lectiu de l’equip.