CCE SANT LLUÍS A-PENYA ORIENT DEL PCE (3-6) Experiència per al futur

5 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

Tant en Alevins com a Benjamins l’inici de la competició de lliga marcava el cap de setmana. Després d’un bona copa, en què el conjunt de Escaño ha anat evolucionant com a conjunt, absorbint els nous conceptes, incrementant el seu nivell individual i acollint els nous companys amb els braços oberts.

Ara és temps d’aplicar-tot, de donar un pas endavant per aconseguir que el seu aprenentatge no s’aturi. L’amor pel futbol d’aquests jugadors fan la resta, cada dia vénen per aprendre, per descobrir nous conceptes que els facin més jugadors.

El partit davant els ciutadellencs del Penya Orient va ser una nova experiència per a ells. Un dur correctiu a la primera part, massa segons sembla en els primers minuts però real a la a vegada. El partit no havia acabat i ells ho sabien, van lluitar però no van aconseguir endur-se els tres punts, el que sí que van aconseguir va ser aprendre d’això, ara toca posar-hi remei, això és l’experiència.

Es va obrir la llauna just al final del primer quart, quan Benejam posava per davant als visitants en un desajust defensiu local. El segon quart va ser de gran efectivitat ciutadellenca, tres gols més que posaven el 0-4 al descans i la moral per terra per als nois.

Es encàrrec el tècnic local d’aixecar aquesta desànim, ho van entendre els nois que van sortir mossegant, amb fúria futbolística demostrant amor pel futbol. Però el rival també juga, i això s’ha de tenir en compte. Camps en dues ocasions pels visitants posava les coses impossibles però aquesta paraula no l’accepten els nois de Escaño que van aconseguir reduir distàncies fins deixar el marcador en un resultat de 3-6 amb dos gols de Denis i un de Xavi Sintes que tancaven el dur partit per als interessos locals.

Aquí de quedar amb la part positiva, aprendre d’això, seguir adquirint conceptes i experiències, la pressió pel resultat i la tindran quan siguin adults. Ara són experiències i encara els queden molts per viure.

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUÍS A: Samuel, Haitam, Xavi Sintes, Coloma, Louis, Ramírez i Poveda. També van jugar: Miquel, Toni, Pepe, Javi, Denis i Luana.

PENYA ORIENT DEL PCE: Isaac, Víctor, Josep, Marc, Mascaró, Benejam i Vílchez. També van jugar: Moll, Iker, Luis, Cristóbal i Bock.

GOLEJADORS: 0-1 Min 14 Benejam, 0-2 Min 17 Mascaró, 0-3 Min 20 Villalonga, 0-4 Min 22 López, 0-5 Min 35 Camps, 0-6 Min 38 Camps, 1-6 Min 39 Xavi Sintes, 2-6 Min 42 Denis, 3-6 Min 45 Denis.

ÀRBITRE: Mohamed Ouali

Comentarios cerrados