NORTEÑO CF – CCE SANT LLUÍS (0-2)Tres punts per seguir sumant

4 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

Saben tots els conjunts d’aquesta Regional Preferent que aquesta temporada aconseguir tres punts els costarà molt, la igualtat marca la competició de Lliga i qualsevol partit es pot convertir en una odissea sinó s’està per la tasca de disputar amb tota la concentració i intensitat necessària.

No ho va tenir fàcil el quadre de JA Moyano per aconseguir la victòria i portar els tres punts de la seva visita a Les Arenes on un bon conjunt local no va deixar d’intentar aconseguir que la victòria es quedés a casa.

Amb una molt bona situació sobre el camp i una segona part excel · lent, els lluisers van vèncer per 0-2, tot i que en els últims 20 minuts van poder endur-se una victòria més àmplia si haguessin estat més encertats en la definició.

Van començar apretant els visitants i ja en el minut 5, Xiscu assoliment rematar de cap un servei des de la cantonada, on aparentment el porter Roca va treure la pilota de l’interior de la porteria, però ni el col · legiat ni el seu assistent ho van veure, el partit havia continuar, l’acció ja era passat.

Elliot, que va realitzar un bon partit, va tenir la segona en el minut 9 però de nou Roca aconseguia evitar el que podia ser el primer gol lluiser. A partir de l’acció del davanter visitant, els locals van sortir de la seva letargia i poc a poc van anar arribant a la meta de Marc. El perill sotjava al CCE però la cosa no va anar a més, encara que va poder ser pitjor.

Willy i Klever, pels locals, posaven en problemes a la defensa lluisera que passava seus pitjors moments però que van poder solucionar amb unió, solidaritat i causa de la falta de punteria local.

A mesura que s’acostava el descans els de Moyano van ser millorant i van tornar al ritme habitual de circulació de pilota que els donava més arribada. Les incursions de Salvador per banda esquerra i de Ballesteros per la dreta posaven contra les cordes al conjunt de Víctor Pérez però no aconseguien trobar l’encert necessari per avançar-se al marcador.

El camí estava sent aplanat poc a poc i era qüestió de temps que el gol visitant arribés. Un excel · lent passada interior de Miguel Pablo a l’esquena de la defensa blava i el gran control d’Elliot va portar a aquest últim a plantar sol davant Roca que aquesta vegada no va poder evitar que el davanter lluiser avancés als de Moyano a 7 minuts del descans . Era el 0-1 i la llauna estava oberta.

El pas per vestidors va fer bé en ambdós conjunts que havien patit de valent els primers 45 minuts les inclemències meteorològiques que assotaven Fornells.

El retorn al verd escenari de joc va portar el mateix signe que a l’inici del partit. Els locals traient aigua com podien, buscant amb desvergonyiment la meta de Marc però amb poc mordent que pogués fer mereixedors de l’empat. Els de Ses Canaletes per la seva banda seguien a la seva, associar-se amb paciència però sense oblidar-se de la verticalitat i vigilància defensiva per evitar que els fornellers es fiquessin al partit.

En una combinació a la frontal de l’àrea entre Isaïes i Bili, que es van buscar i es van trobar, va fer que l’últim es veiés només davant Roca que només va poder veure com el davanter lluiser li batia en què era el 0-2 i situava més propers els tres punts.

Era un bon tant l’aconseguit pel CCE, mostra del seu estil de joc, però el partit no estava tancat.

El van entendre així tots dos conjunts, els locals sense baixar en cap moment els braços seguir intentant reduir distàncies però els visitants sabientes del seu perill a la contra van jugar amb això. Elliot va ser el primer a poder aconseguir el tercer gol però el seu xut va marxar al travesser local. De la mateixa manera Salvador va trobar el mateix impediment minuts després per tancar el matx.

Els locals que es van bolcar amb desvergonyiment també, van enviar la pilota al travesser en la que va ser la millor ocasió de tot el partit abans que Pere en l’última acció del partit pogués anotar el 0-3, però la pólvora estava mullada i no es va aconseguir.

La victòria era lluisera i els tres punts van volar amb la forta tramuntana feia Ses Canaletes. Objectiu complert, partit seriós, treballat, madurat i tres punts més al caseller lluiser.

Jornada de descans la abans de tornar a vestir-se de curt, en aquesta ocasió en una nova sortida per visitar les Nogueres, un altre camp difícil però no impossible.

FITXA TÈCNICA:

NORTEÑO CF: Roca (Jaume 89 ‘), Ramos, Cardona, Marquès, Pons, Klever (Marc 61′), Pascual, Gómez (Alzina 61 ‘), Moritz, Carreras (Mercadal 61′) i Sillero (Torres 70 ‘).

CCE SANT LLUÍS: Marc, Cristóbal (Carlos 80 ‘), Raúl (Solà 72′), Xiscu, Osky, Miguel Pablo, Isaïes, Ballesteros (Pere 67 ‘), Salvador, bili (Dino 85′) i Elliot.

GOLEJADORS: 0-1 Min 38 Elliot, 0-2 Min 55 Bili.

ÀRBITRE: Antonio Andreu Roselló, auxiliat a les bandes per Raquel Allés i Antonio Gómez

Comentarios cerrados