CCE SANT LLUÍS- CD MENORCA B (0-0) Millor inici del que sembla

4 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

Començar una competició de lliga amb dos empats consecutius pot veure exteriorment com un mal inici però quan la realitat és que les dues igualades han estat davant el tercer classificat de Copa i contra l’actual campió, la lectura és ben diferent.

Les coses de vegades no són el que semblen, interiorment el grup de Pere i Tito està molt animat per afrontar el que queda de Lliga, que és molt, després de sengles empats.

La trobada de dissabte passat va tenir una part per a cada contendent, si bé la primera el domini i les ocasions blavoses van ser la nota predominant, en la segona el conjunt blaugrana va posar contra les cordes als locals que van tenir uns 20 minuts després del descans una mica durs.

L’expulsió a la vora del descans del visitant Alex Vidal no va fer bé al conjunt de Ses Canaletes, al contrari del que s’esperava, li va costar llegir el partit i buscar la porteria de Pere amb més insistència.

Es van igualar les coses ja a la segona part amb l’expulsió del local Isma que va deixar als dos equips amb un home menys. La reacció del grup després veure de nou en igualtat de condicions que el seu rival va ser de valentia que va poder portar-li la victòria però en alguns contraatacs del rival també la derrota.

Al final, un punt per a cada equip de manera justa, en la qual un “irrespectuós”, futbolísticament parlant, CCE, se li va pujar a les barbes l’actual campió de Copa, un gran CD Menorca B, seriós candidat al títol.

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUÍS: Cristian, Nathan, Miki, Isma, Txemi, José Esteban, Amin (Castell 79 ‘), Hafid, Dani (Romero 85′), Pérez i Sánchez (Issa 70 ‘).

CD MENORCA B: Pere, Alex Vidal, Pau, Miquel, Fuster, Otman (Roqueta 46 ‘), Andreu, Lázaro, Pallicer (Belmonte 58′), Toful (Fernández 78 ‘) i Lozano (Cañellas 35′).

GOLEJADORS: Sense gols.

Comentarios cerrados