C.V.Portol; Victòria amb ensurt de s’equip de Portolà de sa Segona Divisió Femenina 1-3 (25-13/13-25/19-25/17-25).

4 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

S’equip femení de sa segona divisió femenina perdé un set i amb ell el liderat assolit la semana anterior a la pista del C.V. Entreculturas Montesión. A l’igual que li passas la setmana anterior al C.V. Pollença,s’equip de Pòrtol cedí un set a la visita a la pista de Montesión, però saberen remontar una situació adversa per acabar imposant-se per 1-3 (25-13/13-25/19-25/17-25).

El primer set començà amb certes dubtes al joc portolà, donant masses facilitats a s’equip contrari amb una feble i poc precisa recepció, que no aportava sa suficient precisió a ses passades a sa col’locadora com per dominar el joc, i s’equip local prenia l’iniciativa als punts amb certa facilitat. Sa defensa local ho tenía fácil per controlar es servei de ses visitants i sense tenir un atac molt contundent, posava en prous problemes sa defensa portolana que errava massa en s’atac. Així doncs s’equip local s’anotà amb comoditat sa primera mànega per un clar 25-13.

Al segón set ses jugadores sortiren amb un altra esperit, molt més entonades amb el servei i encertades amb la recepció que propiciava continuament bons atacs i domini en el joc. Ben aviat s’aprecià que s’havien capgirat els papers del primer set, i amb bon balanç i millor actitut dins i fora de ls pista, ses jugadores del C.V. Pòrtol es feren amb es control del partit. S’equip local poc o res podía fer per controlar es servei que tornà a esser decisiu, amb molts de punts directes, i amb contundents atacs visitants gràcies a sa bona feina defensiva. Es resultat es repetia com al primer set però al revés amb el definitiu 13-25.

Al tercer set, tot i començar una miqueta més igualat, ja que s’equip local no es donà per vençut en cap moment, de mica en mica ses portolanes imposaven es seu ritme i aconseguiren avantatge al marcador, gràcies en part a sa reducció a la quantitat d’errors propis i s’encert a s’atac. El resultat de 19-25 demostra que no valia confiar-se per rematar el resultat.

Es començament del quart set, amb la tranquilitat des marcador a favor i sa sensació d’haver superat es moment complicat a s’inici des partit, s’equip de Pòrtol dominà amb certa facilitat es marcador, amb bons serveis i bon joc, i tot i tenir alguna devallada en es rendiment, més potser motivada per sa relaxació i sa lluita de s’equip local, s’arribà al definitiu 17-25 que confirmava sa victoria de s’equip de Marratxí.

Aquesta semana difícil encontre a sa pista de Blanquerna contra un rival perillós i incòmode, es Ca Na Miquela C.V. Vilafranca B que de segur no posarà ses coses fàcils. Divendres dia 8 a partir de les 20:00 hores. Veniu a animar-les!!! AMUNT NINES!!!