GuardĂł a Paula Pascual (Capdepera) en volei platja

29 enero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La Gala de l’Esport reconeix a la gabellina PAULA PASCUAL FERNÁNDEZ com a campiona d’Espanya de volei platja en edat escolar.

La XII Gala de l’Esport va establir un nou rĂšcord de premiats en distingir els Ăšxits a nivell nacional i internacional aconseguits per 232 esportistes mallorquins en edat escolar i va comptar amb la participaciĂł de 30 federacions esportives.

A la cita organitzada pel Consell de Mallorca que va omplir el Teatre Principal de Palma va estar convidada la gabellina Paula Pascual com a membre de l’equip campio d’Espanya de volei platja categoria infantil femenĂ­ de l’estiu del 2012.

El director d’Esports del Consell, Joan Antoni Ramonell, i el director de Relacions Institucionals de Sa Nostra, Jordi Mulet van lliurar les distincions al costat de Maria Salom (presidenta del Consell) i Joan Rotger (vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports)

Paula Pascual fou l’Ășnica representant de l’esport de Capdepera guardonada a la Gala.

Comentarios cerrados