Voleybol; Àmplia representació del CV Pòrtol a la 1ª jornada de seguiment aleví-infantil

28 enero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El passat diumenge, dia 27 de gener, es portarà a terme la primera concentració del grup de seguiment masculí a la qual estaven convocats nins de les categories aleví i infantil amb la idea de començar amb un grup de jugadors i treballar dintre d’una mateixa línia de continguts tant físics com tècnics, a partir dels objectius establerts pel comité tècnic de la Federació de Voleibol de les Illes Balears.

A aquesta primera presa de contacte assistiren un total de 8 alevins del club portolà, 3 de l’escoleta de Blanquerna (Toni de la Rosa, Xavi Escudero i en Raul Schunk) i 5 que estan entrenant amb el grup infantil-cadet el dilluns capvespre (Jordi Vanyó, Paulí Girard, Víctor Reymundo, Miguel Reboredo i Biel Rul·lan). La representació infantil va córrer a càrrec d’en Sergio Palomares, Luís Reboredo, Ventura Fernández i n’Ignacio Berbiela.

Els nins gaudiren d’una jornada intensa de volei a Prínceps d’Espanya,arrancaren a les 10:00 i a les 13:00 posaren fi a la mateixa, amb un descans de 10 minutets a les 11:30. Els menuts quedaren encantats de poder participar en aquesta activitat i estan esperant amb moltes ganes la convocatòria per la pròxima.

Destacar també que els tècnics del CV Pòrtol han estat convidats a participar en aquest projecte de seguiment de la part masculina i passar a formar part de l’staff tècnic del mateix i sense dubtar-ho ni un segon acceptàrem la invitació encantats. Vos mantindrem informats d’aquest nou projecte.

Comentarios cerrados