Resultats i crĂČniques C.E,.Escolar / 11-13 gener 2013

15 enero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

Preferent
Pollença, 1 – Escolar, 2

Pollença: Planas, Moreno (Cabanellas), Joan Roque, Dols, Bonilla, Martorell, Torres, Romano (Morro), Gallardo (Ciero), Aroca (De las Heras) i Ortiz.

Escolar: Peret, Cristian, Bisellach, Ángel, Fran, Pacheco (Servera), Isma (Mario), Ferrer, Rigo (Gayà), Marc i Edu Flaquer.

VictĂČria per a començar l’any i la segona volta, la tercera consecutiva d’una ratxa de nou partits sense perdre. Enrere semblen quedar els inicis de lliga, en quĂš les l’equip semblava abonat a la derrota. Ara, a poc a poc, l’Escolar ha anat sortint del fons de la classificaciĂł fins arribar al bell mig de la taula, a una desena posiciĂł tranquil·litzadora. Queda tota la segona volta per davant i somiar en llocs de lligueta d’ascens pareix mĂ©s aviat utĂČpic, perĂČ, atenent la bona dinĂ mica en quĂš ha entrat l’equip, pensam que no s’ha de descartar cap possibilitat. Cal que els jugadors creguin en aquesta opciĂł i, partit a partit, anar convertint el somni en una alternativa real.

Poques coses sabem, d’aquest partit, a banda que els gols dels verds els aconseguiren Isma i Ferrer. Podem deduir, pel marcador, que va ser un partit igualat, perĂČ els tres punts caigueren del costat dels nostres, que Ă©s del que es tractava. Ara toca guanyar al proper visitant d’Es Figueral, el Platges de CalviĂ , un conjunt de la part alta de la classificaciĂł, per a refermar tot aixĂČ que hem estat dient.

 

Juvenil
Escolar, 7 – Santanyí, 1

Els juvenils semblen haver tornat de les vacances de Nadal amb les piles carregades i, en el que possiblement sigui el millor partit del que duim de temporada, atropellaren un SantanyĂ­ que arribava a Capdepera classificat en cinquena posiciĂł, immediatament desprĂ©s dels locals. Amb gols d’Àlex (4), Enric (2) i Aso, els al·lots d’en Pep Fuster oferiren un vertader recital. Aquest Ă©s el camĂ­.

 

FĂšmines
Escolar, 1 – C.Solleric, 1

Cadet
Santa Maria, 4 – Escolar, 1

Infantil A
Apa Beat R.Llull, 0 – Escolar, 7

Infantil F7
Descansa

AlevĂ­ A
Pobler A, 5 – Escolar, 1

AlevĂ­ B
At.Escolar B, 11 – Pobler At., 0

AlevĂ­ C
Cardassar, 5 – At. Escolar, 0

BenjamĂ­
Murer B, 0 – Escolar, 10

PrebenjamĂ­
Cala d’Or, 4 – Escolar, 3

Comentarios cerrados