Fundacio Reial Mallorca ; Torrada Sant Sebastia 2013

13 enero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

La Fundació Reial Mallorca te convida a passar la revetlla de Sant Sebastià un any més amb nosaltres.

MĂșsica, foguerĂł, torradores i un gran ambient mallorquinista vos espera el 19 de gener a partir de les 20.00h. La torrada es farĂ  com cada any al pĂ rking de l’ Iberostar estadi i tindrĂ s a la teva disposiciĂł torradores per poder gaudir amb la teva famĂ­lia d’aquesta revetlla mallorquinista. Entrada gratuĂŻta. A mĂ©s, els 100 primers membres que venguin a la FundaciĂł tindran dos tiquets per poder canviar el dia 19 per una safata de carn i pa per poder torrar.
Els tiquets els pots recollir a la Fundació a partir del dia 14 de Gener de 9h a 14h i de 16:30h a 18:30h fins que s’esgotin.
Per a més informació crida al 971 221 231

Comentarios cerrados