Dissabte a IB3 TV. Futbol de Ca Nostra (10,30 Hrs)

10 enero 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Dissabte dia 12, a les 10.30 hores, Xavi Bravo i Margalida Pascual conduiran el primer Futbol de Ca Nostra del 2013.

Un programa “exprĂ©s” de mitja hora que repassarĂ  com estan les coses a la Tercera DivisiĂł, just abans de disputar-se la primera jornada d’aquest any.

Comanda la classificaciĂł la Penya Esportiva, seguida del Formentera a 9 punts.

El Poblense i el Penya Ciutadella tanquen la zona de play off.

El Felanitx, l’Andratx i el Son Ferrer estan en zona de descens.

TambĂ© analitzarem la ‘crisi’ que s’ha viscut a l’AtlĂštic Isleño aquesta darrera setmana. David Torres Ă©s el nou tĂšcnic desprĂ©s de la destituciĂł d’Antonio Asensio.

El ja exentrenador dels pitiĂŒsos s’ha acomiadat en una explosiva roda de premsa, on ha demanat la dimissiĂł del president i del director esportiu, que compartien taula amb ell.

Tendrem la darrera hora a la Segona B amb especial atenció al derbi de diumenge entre el Constància i l’Atlùtic Balears des del Nou Camp d’Inca.

El Mallorca B visita l’Ontinyent i el Binissalem al líder, l’Olímpic de Xàtiva. Els ‘assules’ venen d’empatar a un gol en l’anada dels vuitens de final de la Copa Federació al camp del Villarrubia.

Alerta amb en Juanga, que aquest dissabte rememorarĂ  el 90 aniversari de la fundaciĂł del ConstĂ ncia.

Carlos Larra del Formentera s’enfrontarĂ  al nostre qĂŒestionari. I no us perdeu l’especial ‘Sons de la jornada’. Una recopilaciĂł dels millors moments que ens han deixat els primers quatre mesos de competiciĂł.

IB3TV

Comentarios cerrados