Segunda-B ; El Sabadell expedienta Sutil i comunica a Barral i Ruper que no compta amb ells

2 enero 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Base

1376651001985El Sabadell li ha obert un expedient intern a Paco Sutil, fitxat aquesta temporada. El club vallesĂ  ha apartat dels entrenaments el davanter a l’espera que es resolgui la situaciĂł que ha causat aquest fet. La directiva no ha volgut explicar els motius d’aquesta decisiĂł, ni les seves conseqĂŒĂšncies, encara que ha reconegut que no hi ha una causa concreta, sinĂł una acumulaciĂł de faltes lleus des de la seva arribada. En el mateix comunicat en quĂš ha fet pĂșblica aquesta decisiĂł, tambĂ© s’anuncia que la direcciĂł esportiva no compta amb els serveis del defensa Javi Barral i el migcampista Ruper. S’ha demanat als dos jugadors, que han disposat de pocs minuts des que van arribar aquest estiu, que es busquin equip al mercat d’hivern. D’altra banda, el lateral RaĂșl Goni, lesionat durant la pretemporada, recupera el seu dorsal a l’espera de completar la seva recuperaciĂł.
www.Sports3.cat

Comentarios cerrados