Torneig de Nadal del CV PĂČrtol

28 diciembre 2012 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

I demĂ  ja Ă©s es dia i a partir de les 11:30 tindrem en marxa uns emocionantĂ­ssims partits de voleibol que enfrontaran a 3 de les millors plantilles de la segona balear, Son Ferrer, ArtĂ  i les locals del CV PĂČrtol i un representant de la mĂ xina categoria balear, el CV Consell.

El pavellĂł de Blanquerna d’es Pont d’Inca acollirĂ  les dues primeres semifinals que enfrontaran al Son Ferrer amb ArtĂ  i al Consell amb el CV PĂČrtol a partir de les 11:30 h. A les nostres nines els hi ha tocat el “coco” del torneig, estam convinçuts de quĂš els hi poden plantar cara i inclĂșs emportar-se’n la victĂČria.

En acabar els partits matinals hi ha preparat un dinar de germanor amb tots els equips per fer pinya i gaudir d’una entretinguda estona fora del terreny de joc. DesprĂ©s del cafĂš hi haurĂ  temps per fer una mica de tertĂșlia i cap a Blanquerna un altre cop.

A partir de les 17:30, aproximadament, hi ha previst que hi hagi es dos darrers partits que enfrontaran als dos guanyadors de la jornada matutina i als dos perdedors (1r i 2n lloc – 3r i 4t). En acabar hi haurà una petita entrega de detalls per les guanyadores.

Hi ha millor manera d’acomiadar el 2012? Estan conviçuts que no i que ses nines s’ho passaran d’allĂČ mĂ©s bĂ© gaudint d’un dia de volei en estat pur!!

Desitjam molta sort a totes les assistents i en especial a les nostres nines!!!
Fuente C.V.Portol
informa Sportsdecanostra.com

Comentarios cerrados