LA FESTA DEL FUTBOL BALEAR, A PUNT

7 noviembre 2012 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Comunicat del Presidente de la FFIB Miguel Bestard

 

El dia 19 de Novembre celebram la “GALA DEL FUTBOL BALEAR”, una festa-sopar que cada any reuneix la família futbolística.

L’objectiu de la trobada continua sent fer un‹ pĂșblic reconeixement als‹ clubs i equips que han‹destacat durant la temporada passada i a les persones que han contribuĂŻt,‹ amb el seu exemple o‹amb la seva feina, a‹ fomentar la prĂ ctica del‹futbol. PerĂČ tambĂ© Ă©s‹ una bona oportunitat per‹arreplegar-nos de manera festiva i demostrar que ens uneix l’aficiĂł i les ganes de fer mĂ©s gran el nostre esport.

Enguany ha confirmat la seva assistĂšncia el seleccionador nacional Vicente del Bosque, guanyador del Campionat del MĂłn i de la darrera Eurocopa, que vendrĂ  acompanyat de les tres darreres Copes internacionals de la SelecciĂł Absoluta.

Com en anys anteriors, la “Gala del Futbol Balear” compta amb el patrocini del diari “Última Hora”, i la festa-sopar se farà al Restaurant de Son Termens.

La uniĂł que des de fa uns anys caracteritza els afiliats de la FederaciĂł de Futbol de les Illes Balears es manifesta en aquesta celebraciĂł, on hi ha futbolistes, directius, Ă rbitres, entrenadors, treballadors federatius, representants de les institucions, aficionats i amics. Tots, eivissencs, formenterers, menorquins i mallorquins, formam la famĂ­lia futbolĂ­stica.

Tornarem a tenir entre noltros les tres Copes més preciades del Futbol Mundial, i també al seleccionador, Vicente del Bosque, un dels artífexs dels Úxits de la Selecció Espanyola. Ell i els triomfs de la Selecció representen la il·lusió de tots els nins i nines, joves i no tant, que cada cap de setmana se vestei-xen de futbolistes. La Federació farà feina perquÚ se mantengui aquesta il·lusió col·lectiva.

Enhorabona a tots!

Miquel Bestard i Cabot

President de la FFIB

Comentarios cerrados