Segunda-B ; HOSPITALET CD BINISSALEM (3-1)

14 octubre 2012 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol, FĂștbol de 2B
binisalem

binisalem

IncidĂšncies: partit corresponent a la 10a jornada del campionat de Lliga del grup 3 de Segona DivisiĂł B, disputat a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet davant d’uns 300 espectadors. MatĂ­ assolellat i bona temperatura per la prĂ ctica del futbol. A l’Hospi, Julio Rico i Oliver han completat la convocatĂČria; al Binissalem, ho han fet Ángel i Toni Fons.

Comentari:

L’Hospi ha tancat una setmana gairebĂ© perfecta, sumant 7 punts de 9 possibles desprĂ©s de vĂšncer aquest matĂ­ el Binissalem per 3-1. Un marcador que no reflecteix ben bĂ© la clara superioritat riberenca, un domini que ja s’ha vist reflectit al marcador al minut 12, quan les dianes d’Osado i de Sergio Cirio situaven ja un clar 2-0 a l’electrĂČnic. Un cop massa dur per un rival que amb prou feines ha inquietat la porteria de Craviotto i que ha permĂšs l’Hospi tenir un partit mĂ©s fĂ cil del que podĂ­em esperar, poca tensiĂł perĂČ algunes ocasions per eixamplar la diferĂšncia. Amb tot, l’Hospi suma tres punts mĂ©s que li permeten avançar el Levante B a la classificaciĂł i situar-se tercer classificat, encara invicte, a tres punts d’HuracĂĄn i havent descansat ja. Bon panorama per un Hospi que continua en un moment dolç i que diumenge s’enfrontarĂ  a Palma al Mallorca B (12:00 hores).

Com calia preveure, Miguel Álvarez ha tornat a optar per les rotacions a l’hora de dissenyar l’onze inicial que s’ha enfrontat al Binissalem. ValentĂ­n i Manga, sense anar mĂ©s lluny, han quedat fora de la convocatĂČria mentre que Moussa ha ocupat el lateral esquerre, Pol i Manel han ocupat el doble pivot i Cirio ha tornat al centre de l’atac per complementar-se amb Osado, que ha deixat Bacari a la banqueta. Moviments per un equip que amb uns o amb els altres mantĂ© l’essĂšncia del bon gust pel futbol perĂČ, sobretot, de la practicitat. Futbol vertical i ambiciĂł des de l’inici que han premiat un Hospi demolidor, un Hospi que al minut 5 obria la llauna quan Cirio ja havia provat sort abans amb un xut des de la frontal (2â€Č). De nou a pilota aturada, els riberencs feien mal al rival: era en un cĂłrner botat per David Corominas que Osado rematava de cap, creuat, directament al fons de les malles (5â€Č).

Era l’inici de partit somiat pels riberencs, un guarisme que no duraria massa a l’electrĂČnic. PerquĂš nomĂ©s set minuts desprĂ©s l’Hospi eixamplava les distĂ ncies amb els assules en una rĂ pida jugada d’atac en quĂš la bola ha passat del cantĂł dret a l’esquerre, amb Moussa controlant tot sol, internada dins l’àrea i centrada al punt de penal perquĂš Cirio, absolutament sol, marquĂ©s el 2-0 i encarrilĂ©s el triomf riberenc (12â€Č). El gol faria mal al Bini i tambĂ© a un partit que des d’aleshores ha tingut una o dues marxes menys. AixĂČ, tot i les ocasions, ja que l’Hospi hauria pogut fer el 3-0 si Coro haguĂ©s ajustat mĂ©s el seu xut desprĂ©s d’una centrada d’Osado (34â€Č). L’Hospi no patia i el Binissalem, llevat d’alguna acciĂł molt aĂŻllada, tampoc donava motius per haver de fer-ho; l’excepciĂł, el xut de Rubio des de mitja distĂ ncia que Craviotto desviava a cĂłrner amb algun que altre problema (45â€Č).

A la represa, ben poc histĂČria. L’Hospi seguia com a dominador absolut del partit tot i no forçar la mĂ quina mentre el Bini contenia les escomeses riberenques quan els d’Álvarez posaven una marxa mĂ©s. Ben poques accions de perill en una segona part avorrida, on nomĂ©s Cirio seria capaç de trencar-ne la monotonia amb el 3-0, desprĂ©s de resoldre amb una rematada estrambĂČtica/acrobĂ tica una pilota al bell mig de l’àrea (63â€Č). Gol estrany, perĂČ que no li fa ombra al que marcaria Paco Plata tres minuts desprĂ©s, amb una volea des d’uns 35 metres que sorprenia Craviotto i servia per fer el gol de l’honor dels assules (66â€Č). Res mĂ©s fins al temps de descompte, moment en quĂš un llançament de falta amb cama dreta d’Ángel SĂĄnchez, amb rosca, impactava a la base del pal esquerre de Ricardo i Coro aprofitava per marcar el rebuig; l’assistent, perĂČ, aixecava la bandera per invalidar el que hauria estat el quart gol local. Al final tres. Gols i punts. Que segueixi la ratxa!

centredesportslhospitalet Per Part del BINISSALEM cal olvidar aquesta derrota i començar a preparar el próximo partit de cara a seguir sumant punts que ens donin tranquilitat. Per aixo es necesari el suport de totsi cada un dels socis, simpatizantes,i aficionats. No cal oblidar que competim ambs equips que Per Presupost i historial son molt complicats de batre.