IB3 TV y la FFIB firman un convenio para retransmitir los partidos de Tercera Divisi贸n

1 octubre 2012 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

La Radiotelevisi贸 de les Illes Balears i la Federaci贸 de Futbol de les Illes Balears (FFIB) han signat un conveni, on s鈥檈stableix la col路laboraci贸 en la promoci贸 i desenvolupament de l鈥檈sport en l鈥櫭爉bit de la Comunitat Aut貌noma de les Illes.

La signatura ha tingut lloc dilluns mat铆 a la seu de l鈥橢ns P煤blic, per part de Miquel Bestard, president de la Federaci贸 de Futbol de les Illes Balears (FFIB) i Jos茅 Manuel Ruiz, director general de l鈥橢ns P煤blic de Radiotelevisi贸 de les Illes Balears (EPRTVIB).

L鈥檕bjecte d鈥檃quest conveni 茅s la cessi贸, en exclusiva, per part de la FFIB a IB3 Televisi贸 dels drets d鈥檈xplotaci贸 dels partits disputats pels Clubs de la Tercera Divisi贸 Nacional, del grup Balear, i competicions de car脿cter auton貌mic, durant la 1陋 volta de la Temporada 2012/2013, que durar脿 de la jornada n煤mero 1 a la n煤mero 19.

Posteriorment les dues entitats valoraran la renovaci贸 per l鈥檃ny que ve. Per primera vegada, des de la posada en marxa d鈥橧B3 Televisi贸, l鈥橢ns P煤blic no pagar脿 pels drets d鈥檈missi贸 del futbol, sin贸 que a canvi, cedir脿 minuts a la federaci贸 per a la gesti贸 dels ingressos publicitaris.

Amb aquests drets d鈥檈xplotaci贸 la televisi贸 auton貌mica es compromet a difondre a trav茅s d鈥檌matges audiovisuals, i amb els millors comentaristes, tots els detalls d鈥檃quests encontres, per oferir als seguidors del futbol balear tota la informaci贸 m茅s rellevant. Prova d鈥檃ix貌, 茅s l鈥檈missi贸 del programa Futbol de ca nostra, presentat per Maria Mayans i Xavi Bravo, els dissabtes a les 11.00 hores. Un espai que recull les an猫cdotes m茅s divertides i tota l鈥檃ctualitat del futbol del d鈥檃qu铆, de les Illes.

IB3 s鈥檈ncarregar脿 de emetre les retransmissions esportives a la programaci贸 dels dissabtes i/o diumenges a les 12.00 hores per fer arribar a tots els aficionats del futbol balear els partits que els clubs disputaran en aquesta lliga.

IB3 Televisi贸, tamb茅 assegura la pres猫ncia de diferents esportistes balears als programes de caire esportiu, per con猫ixer de m茅s a prop el futbol de ca nostra i aix铆, fer-ho arribar a tots els p煤blics.

Aquest conveni refor莽a el suport de la Radiotelevisi贸 de les Illes Balears als protagonistes del futbol balear.

IB3TV
Sportsdecanostra.com

Comentarios cerrados