C.E. FERRERIES; Partidos amistosos fin de semana

23 septiembre 2012 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol, FĂștbol Regional
FERRERIES

FERRERIES

Els nostres equips estan preparant la temporada amb partits amistosos, a part dels convocats per les seleccions, fins a 4 equips han jugat partits el cap de setmana.
L’equip de regional va empatar a 1 contra el Menorca que va demostrar que posiblement sera el rival mes fort que ens trobarĂ©m a la categoria regional, es va poder veure un partit amb intensitat i els dos equips amb ganes de tenir la iniciativa, la primera part va estar mes controlada per noltros fins els minut 35, en que ens vam avançar amb un bon gol de Juanlu, poc desprĂ©s haguessim pogut ampliar amb una falta rematada en el pal i tot seguit una altra gran ocasiĂł, l’equip rival ens va obligar a fer un gran desgast i amb els pocs canvis que teniem per lesions ho van aprofitar el segon temps per presionar i fer l’empat, el partit va ser obert. EsperĂ©m poder recuperar jugadors per el debut la propera setmana, i la proxima incorporaciĂł de Angel Pulido i la reapariciĂł de Tomeu AllĂ©s, tots els jugadors que van jugar van fer un gran esforç i poder veure el nivell de un dels principals rivals.
AmistĂłs Juvenil.
CE ALAIOR 5 – CE FERRERIES 0.
AMISTÓS CADET.
PENYA CIUTADELLA 2 – CE FERRERIES 0.
Aquest mati tot i la derrota contra l’equip mes fort de la categoria gran partit dels nostres jugadors que en cap moment han perdut la cara del partit, davant un equip de jugadors de segon any, durant el primer temps hem conseguit controlar el partit i la insistencis del Penya acabant amb empat, aixĂł ha obligat a un gran esforç dels jugadors que tot i rebre 2 gols en el segon temps han seguit donant la cara contra un bon equip, hem intentar escurçar distancies amb un parell d’aproximacions. Aquest partit ha servit per veure el bon nivell de l’equip abans del debut la setmana que ve en el camp del Dosa, amb ganes de fer ho lo millor posible.
AMISTÓS ALEVI A.
UE SAMI 0 – CE FERRERIES 12.
L’equip que entrena en Fredo va ser molt superior a l’equip ciutadellenc, conseguint una amplia victoria, encara amb un mes per endavant fins el debut l’equip va mostrar anar per el bon cami de la temporada passada i trobar-se amb ganes de seguir amb la progressiĂł i fer el bon fĂștbol. Tot i anar guanyant els jugadors van seguir amb concentraciĂł i ganes de no afluixar, trenant bones jugades i participant tots els jugadors.

Comentarios cerrados