REUNIONS DEL PRESIDENT DE LA FFIB AMB ELS CLUBS

10 agosto 2012 | Por lorenzo | Categoria: FFIB, FĂștbol

El president de la FFIB, Miquel Bestard, estĂ  informant als clubs de les diverses qĂŒestions que afecten la temporada que comença. Va mantenir reunions amb els que juguen a Tercera, a Regional Preferent, a Primera Regional, a Lliga Nacional Juvenil AutonĂČmica, a competicions Interilles i a Lliga Femenina. Entre altres coses, se va parlar de les subvencions dels viatges; del sistema d’ascensos i descensos i dels preus d’entrada als camps de futbol.

Durant la reuniĂł s’entregaren marcadors electrĂČnics als clubs.

El president va informar als equips de Tercera DivisiĂł que hi ha converses amb IB3 per un possible Conveni per retransmetre partits.

Amb els clubs que tenen equips a Tercera i Regional se va insistir que els preus de les entrades s’han de consensuar entre els mateixos clubs, igual que s’han d’acordar la quantitat de passes que s’han d’intercanviar (22 els de Regional i 28 els de Tercera).

Sobre els pagaments dels viatges interilles se va recordar el compromĂ­s del Govern autonĂČmic de mantenir les subvencions i de pagar els atrassos. Bestard va manifestar la seva satisfacciĂł pels resultats de les gestions duites a terme durant mesos amb la DirecciĂł General d’Esports, i se va mostrar esperançat perquĂš els compromisos se complesquin.

A les reunions tambĂ© es varen fer preguntes per part dels clubs sobre diversos temes d’actualitat federativa.
Fuente FFIB
informa Sportsdecanostra.com

Comentarios cerrados