MIQUEL BESTARD, JESÚS VALLS I FERNANDO GILET FIRMAREN EL CONVENI

31 julio 2012 | Por lorenzo | Categoria: FFIB
Miguel Bestard

Miguel Bestard

El regidor d’Urbanisme de Palma i el president de la FFIB, Jesús Valls i Miquel Bestard, han firmat un protocol per iniciar les gestions que duguin a l’adquisició, per part de l’ens federatiu, de les instal.lacions de Son Malferit. Actualment, la seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears és propietat de l’Ajuntament amb una cessió a la FFIB per 25 anys que s’hauria de renovar. El protocol d’intencions signat amb l’Ajuntament permetrà a la FFIB adquirir les instal.lacions per 750.000 €, amb el compromís de remodelar l’edifici amb una inversió de 4 milions.

La Federació podria, d’aquesta manera, unificar en un sol edifici els Comitès d’Àrbitres i d’Entrenadors, i la Mutualitat de Futbolistes, a més de crear la seu d’una Fundació que doni cobertura a les necessitats socials i culturals del col.lectiu futbolístic.
Com varen explicar el regidor d’Urbanisme i el Director d’Esports, Fernando Gilet, l’Ajuntament de Palma, a través d’aquest conveni, vol dinamitzar la zona de Son Malferit, ubicada entre els barris de la Soledat, Polígon de Llevant i Son Gotleu, mantenint la qualificació dels terrenys, de domini públic i esportiu.
El protocol d’intencions signat també recull el compromís de la Federació de les illes Balears d’acordar amb la Federació Espanyola la celebració a Palma d’un partit de classificació de la Selecció Absoluta de Futbol, en un termini de 3 anys.
El regidor d’Urbanisme va comentar que el conveni amb la FFIB representa una bona notícia perquè la inversió que es farà millorarà aquesta zona de Palma, crearà llocs de feina i ajudarà al futbol base. La reforma de l’antic edifici de la Federació no afectarà les instal.lacions esportives de Son Malferit; en tot cas en millorarà els accessos i les modernitzarà.

Comentarios cerrados