L’1 de juliol arranquen els cursets d’estiu i es reactivenles activitats d’adults de l’IME

24 junio 2020 | Por lorenzo | Categoria:

Francisco Ducrós: “Obrim més de 1700 places específiques per als cursets d’estiu i més de 1600 alumnes podran reprendre les activitats de natació, tennis i activitats dirigides dels grups d’adults després d’aquest parèntesi”

Palma, 24 de juny de 2020.- A partir de l’1 de juliol l’IME arrancarà els cursets d’estiu i es reinicien les activitats d’adults que estaven en marxa el mes de març i que es varen interrompre com a conseqüència de l’alerta sanitària, excepte el programa PAD, que es reactivarà el setembre i els cursets de Son Hugo.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha destacat que “amb el reinici de les activitats es reprèn un servei molt important de l’IME. Obrim més de 1700 places específiques per als cursets d’estiu i més de 1600 alumnes podran reprendre les activitats de natació, tennis i activitats dirigides dels grups d’adults després d’aquest parèntesi”, ha explicat.

Concretament, els cursets d’estiu es duran a terme durant els mesos de juliol i agost a Son Moix, Germans Escalas, Rudy Fernández, Antoni Servera i S’Estel i durant el mes de juliol a les piscines de Son Roca, Marga Crespí i Xavi Torres.

S’oferiran activitats de tennis infantil a partir de 5 anys i de natació per a nins i nines de 6 a 14 anys. Per als adults s’obre una nova proposta d’activitats de fitnes i d’aiguagim a Son Moix, Germans Escalas i s’Estel, com a alternativa al programa PAD, que es reactivarà amb normalitat al mes de setembre.

Tots els cursets d’adults que estaven en marxa el mes de març i que tenen continuïtat al llarg de l’any es reiniciaran l’1 de juliol amb els alumnes que estaven inscrits, excepte els cursets de Son Hugo amb motiu de l’inici de la reforma de les piscines.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados