PB Els Tamarells, Reactiva’t amb la penya (II), us posem a prova

6 abril 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Després del gran Úxit de participació de la setmana passada, on fins a 116 socis ens aportàreu 134 fotografies que entraren en sorteig, en aquesta vos seguim posant a prova, perquÚ us mantingueu actius a casa vostra.

 
  Volem que ens conteu una vivÚncia, una experiÚncia, un moment especial, un ídol que vàreu conÚixer, una celebració, un partit, una final, una anÚcdota, divertida o no tant, algun fet que recordau i que vos ha quedat gravat per sempre, com a penyista o simplement com aficionat barcelonista.
 
  Com ho heu de fer? Heu d’enviar a la nostra adreça pbelstamarells@gmail.com un text d’un mĂ­nim de 100 paraules i un mĂ xim de 300, aproximadament, en el que ens conteu que vos va passar.
  Podeu afegir si voleu o la teniu una fotografia relativa el fet o moment, aquesta és opcional.
 
  Quin termini teniu? Des d’aquest mateix dilluns dia 6 fins a les 20 hores del dissabte dia 11. Per ordre cronolĂČgic d’arribada us assignarem un nĂșmero pel sorteig.
 
  Quin Ă©s el premi?  Entre tots els socis participants sortejarem un viatge a Barcelona per a dues persones amb entrada en el Camp Nou per a veure un partit del Barça. La data i el partit l’establirem quan s’obri l’accĂšs a l’Estadi al pĂșblic.
 
  Totes les participacions les anirem publicant en la nostra pàgina de facebook en el transcurs de la setmana.
  Des de casa, activa’t i guanya amb la penya !!
 
  PB Els Tamarells, més que una penya !!
 
  La Junta Directiva

Comentarios cerrados