CCE SANT LLUIS ; DifĂ­cil sortida per a tancar la primera volta

13 febrero 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Tancament de la primera volta per a l’equip juvenil en la qual els de Moyano, el Penya Ciutadella A i fins i tot el CD Menorca B podrien acabar encapçalant la classificaciĂł desprĂ©s de dotze partits disputats.

Els de Ses Canaletes visiten un camp complicat, Sant Bartomeu (diumenge, 17.00 h) per a enfrontar-se al CE Ferreries, quart classificat i conjunt que amb sigil i vuit victĂČries consecutives s’a situat en ple dret en la lluita pel tĂ­tol. Els de Kike Romero amb dues derrotes i un empat en les tres primeres jornades davant els que fet i fet sĂłn els equips que s’han situat en la part alta, li va deixar en posicions de menys protagonisme, no obstant aixĂČ, sense marge d’error i amb solvĂšncia han aconseguit l’equador de la primera volta amb 25 punts, a quatre dels de Moyano que estan en el mĂ©s alt de la taula.

Prova de foc per als pupils del tĂšcnic basc, batalla futbolĂ­stica que pot marcar a tots dos conjunts i trobada de molta exigĂšncia per als nostres. Amb respecte perĂČ sense cap mena de temor arriben els blaus a Sant Bartomeu, disposats a fer aquest pas al davant, una altra vegada, que els faci crĂ©ixer com a conjunt i els faci «mĂ©s homes». Estan convençuts d’aixĂČ, estan convençuts de les seves possibilitats i conscients que necessiten posar TOT i una mica mĂ©s en aquesta mena de partits per a tractar de tu a tu a qualsevol rival.

Els de Kike Romero sĂłn un equip fiable com a local, amb quatre victĂČries i una derrota en els cinc partits disputats al calor del seu pĂșblic. La derrota en la segona jornada davant el Penya Ciutadella A (0-2) Ă©s l’Ășnica creu que apareix en la seva impol·luta presentaciĂł. En l’apartat individual, Kevin Pina amb vuit tants en nou partits Ă©s el mĂ xim baluard ofensiu dels blaugranes secundat pel seu company Toni Gomila amb set tants, que entre els dos aporten practicament el 50% dels gols de seus.

Per part lluissera, Jaume Mora amb 13 gols en 10 partits i Nacho Martinez amb 9 gols en 10 participacions són els que lluiten per aconseguir batre als porters rivals, faceta en la qual els nostres porten, en global, 45 gols, una mitjana de més de quatre gols per partit.

Comentarios cerrados