Recepci贸 dels felanitxers participants a l’UTMB

21 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

TRES FELANITXERS A LA ULTRA DEL MONT BLANC

聽 En aquesta edici贸 del 2019, tres felanitxers acudir谩n a Chamonix la propera setmana per a participar en les diferents curses de l鈥橴ltra Trail del Mont Blanc. Els germans Pere Joan i Rafel Barcel贸 en la TDS, 145 kms i 9100 metres de desnivell positiu, i Sebasti脿 Oliver en la UTMB, 171 kms i 10.000 metres positius, seran els representants felanitxers en la gran cita del trail running mundial.

聽 Abans de partir els tres foren rebuts pel regidor d鈥橢sports Joan Aznar a l鈥橝juntament, on les entregaren les banderes de Felanitx que portaran en el recorregut pels Alps.

聽En la prova de la TDS amb partida dimecres dia 28 a les 4 del mat铆 a Courmayeur (It脿lia) i arribada durant el dijous dia 29 a Chamonix (Fran莽a), Pere Joan Barcel贸 cercar脿 el seu segon finisher consecutiu despr茅s d鈥檃conseguir el primer en l鈥檈dici贸 de l鈥檃ny passat, mentre en Rafel intentar脿 acabar-la per primera vegada. Per la seva part, Sebasti脿 Oliver cerca acabar la UTMB per segon cop, despr茅s d鈥檃cabar-la en el 2017 amb un temps de 42 hores i 26 minuts. Molta sort als tres.

Comentarios cerrados