Sports de ca Nostra

Inci campanya de socis CE Esporles

A partir del proper dilluns 19 d’agost en horari de dilluns, dimecres i divendres de 18:00 a 20:00 podeu passar per les oficines del club (Camp de futbol de “Son Quint”) per fer-vos socis del CE Esporles per la temporada 2019/2020.

Enguany els preus són els següents:

  • General: 75€
  • Familiar (2 carnets): 100€
  • Jubilats: 35€
  • Sub-23: 25€
  • Penyes: 25€
  • Soci d’honor: 200€

Enguany volem potenciar als joves perquè torneu al futbol i torneu a fer-vos socis del CE Esporles per aquesta nova temporada i per això hem baixat els preus. La categoria de penyes s’ha de fer a través dels responsables i podeu tenir més informació a l’oficina del club.

Per Esporles trobareu els cartells informatius de la campanya de socis, com igualment a les nostres xarxes socials i als mitjans de comunicació.

Com a novetat, fa uns dies, la federació balear de futbol, va aprovar que els socis dels clubs de tercera divisio quan vagin a un altre partit de tercera divisió pagaran una entrada reduida de 5€. Per tant, si vos feis socis del CE Esporles, pagant 5€ podeu entrar a qualsevol partit de tercera divisió mostrant el carnet del CE Esporles. No és necessari que el partit sigui contra el CE Esporles, sino que aquesta entrada reduida de 5€ és per qualsevol partit de tercera. Per tant, un motiu més per fer-vos socis del CE Esporles.

L’horari de les oficines és dilluns, dimecres i divendres de 18:00 a 20:00. Podeu fer el pagament tant en efectiu com amb targeta de crèdit.

Vos esperam a tots a partir de dilluns per fer-vos socis del CE Esporles.

Los comentarios están cerrados.