Sports de ca Nostra

Son Moix obrirà un segon gimnàs per a abonats a partir de dilluns

La sala obrirà als usuaris de dilluns a divendres de 14 a 22 h i s’ubicarà a la tercera planta

A partir del proper dilluns, 1 de juliol, Son Moix disposarà d’un segon gimnàs per a abonats que s’ubicarà a la sala número 7 de la tercera planta.

Aquesta actuació respon a la demanda generada per l’increment d’usuaris del gimnàs d’abonats en horari d’horabaixa. Per aquest motiu, el servei es reforça amb aquest nou espai de dilluns a divendres de 14 a 22 hores, que correspon a l’horari de més afluència de la instal·lació.

La sala està dotada amb un equipament dirigit a realitzar exercicis de cardio escalfament, tonificació i estiraments. Concretament, un circuit de 9 màquines d’easy line, amb un sistema hidràulic per treballar el tren inferior i superior, 8 bicicletes de ciclisme indoor, banc d’abdominals, pes lliure, piques, bosus, pilotes medicinals, fitballs, matalassets, sand backs i kettlebelts.

El personal de la sala donarà suport als usuaris, resoldrà consultes d’utilització del material i supervisarà el seu ús, dins l’horari d’obertura del gimnàs.

Los comentarios están cerrados.