Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base FemenĂ­

20 abril 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Un total de 246 jugadores participen a la Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení  El Club Cafù Bou CIDE s’ha proclamat campió de la categoria cadet i el Racing Alicante de la categoria infantil

Un total de 246 jugadores s’han donat cita al Poliesportiu Municipal Son Cotoner i al Poliesportiu CIDE per a disputar la Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení.

 

La competiciĂł, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport i el Club VĂČlei Ciutat CIDE, s’ha desenvolupat durant tota la jornada de divendres i dissabte al  matĂ­, on s’han jugat les finals de les dues categories participants, infantil i cadet.

 

En finalitzar, la tinenta de batle d’EducaciĂł i Esports, Susanna Moll; el director general d’Esports, Sergio RodrĂ­guez, I el president del Club VĂČlei Ciutat CIDE, Toni Figuera, han fet entrega dels Trofeus a les guanyadores i medalles a les participants.

 

A la categoria infantil el Racing Alicante ha aconseguit el primer lloc, seguit del Terraza Balear CIDE i del VĂČlei Ciutat CIDE Verd en tercera posiciĂł.

 

La classificaciĂł de la categoria cadet l’ha liderat el CafĂš Bou CIDE, en segona posiciĂł el Club VĂČlei PĂČrtol  i en tercer lloc el Club Sant Josep Obrer.

 

Amb aquest torneig es tanca la quarta ediciĂł del programa Palmadona, que va començar el passat 4 de març i que ha programat un total de 15 esdeveniments i actes dedicats a la dona i l’esport.

 

Aquest esdeveniment ha comptat amb el patrocini i la col·laboració de ROC Hotels, Coca Cola, Malla i Col·legi CIDE.

.

 

Comentarios cerrados