Sports de ca Nostra

Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení

Un total de 246 jugadores participen a la Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení  El Club Cafè Bou CIDE s’ha proclamat campió de la categoria cadet i el Racing Alicante de la categoria infantil

Un total de 246 jugadores s’han donat cita al Poliesportiu Municipal Son Cotoner i al Poliesportiu CIDE per a disputar la Copa Pasqua Palmadona de Voleibol Base Femení.

 

La competició, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport i el Club Vòlei Ciutat CIDE, s’ha desenvolupat durant tota la jornada de divendres i dissabte al  matí, on s’han jugat les finals de les dues categories participants, infantil i cadet.

 

En finalitzar, la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll; el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, I el president del Club Vòlei Ciutat CIDE, Toni Figuera, han fet entrega dels Trofeus a les guanyadores i medalles a les participants.

 

A la categoria infantil el Racing Alicante ha aconseguit el primer lloc, seguit del Terraza Balear CIDE i del Vòlei Ciutat CIDE Verd en tercera posició.

 

La classificació de la categoria cadet l’ha liderat el Cafè Bou CIDE, en segona posició el Club Vòlei Pòrtol  i en tercer lloc el Club Sant Josep Obrer.

 

Amb aquest torneig es tanca la quarta edició del programa Palmadona, que va començar el passat 4 de març i que ha programat un total de 15 esdeveniments i actes dedicats a la dona i l’esport.

 

Aquest esdeveniment ha comptat amb el patrocini i la col·laboració de ROC Hotels, Coca Cola, Malla i Col·legi CIDE.

.

 

Los comentarios están cerrados.