Sports de ca Nostra

II Trofeu Palmadona de Handbol Femení

El II Trofeu Palmadona d’Handbol Femení, organitzat per l’Institut Municipal de l’Esport i la Federació Balear d’Handbol, va congregar ahir al Poliesportiu Municipal Rudy Fernández a 206 jugadores de dotze clubs, d’entre ells un equip eivissenc i un holandès.

 

Enguany les esportistes han pogut compartir pista amb l’entrenadora de la Selecció Nacional Junior Femenina, Verónica Cuadrado, medalla de bronze als Jocs Olímpics de Londres 2012 i al Campionat Mundial Femení d’Handbol de 2011.

 

La competició va començar a les 9 hores i es va dur a terme al llarg de tota la jornada fins a les 19 hores. En finalitzar, la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el president de la Federació Balear d’Handbol, Raúl Fullana varen fer entrega dels Trofeus a les guanyadores i medalles a les participants.

 

Han participat al Torneig els clubs mallorquins de Santa Maria, Avebal, Politècnic, Son Oliva, Son Pisà, Inca, Son Rapinya, Secar de la Real i Marratxí; a més de l’equip HC Eivissa i HV Rossum d’Holanda.

Totes les esportistes han rebut una medalla per a la seva participació i han pogut gaudir dels tallers oberts de manualitats que ha impartit la Direcció Insular d’Esports a la instal·lació.

Aquest esdeveniment ha comptat amb el patrocini de THB Hotels, Coca Cola i Malla.

Los comentarios están cerrados.