Homenatja als Dr. Teo Cabanes i Bartomeu Mari

28 noviembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

La FederaciĂł Balear de Tir de Fona, entre altres, homenatjarĂ  als Drs. Teo Cabanes i Bartomeu MarĂ­.

 

Campionat de les Balears Individual de Tir de Pedra, a SantanyĂ­

 

Diumenge Ă©s la festa gran del Tir de Passetja, la festa gran de la FederaciĂł Balear de Tir de Fona, amb una maratoniana jornada que començarĂ  a les deu i mitja del matĂ­, en el Camp de Futbol Municipal de SantanyĂ­, baix del patrocini de l’Ajuntament d’aquesta encisadora localitat illenca, amb la disputa del Campionat de les Balears Individual Absolut de Pedra – 2018.

 

Els homes federats tiraran a una distĂ ncia de 30 i 45 passes, mentre que les dones federades, i els participants de les categories base (joves, nins i alevins) ho faran a 15 i 30 passes.

 

DesprĂ©s del lliurament de premis, que comptarĂ  amb la presencia del Batlle de SantanyĂ­, Llorenç GalmĂ©s, i del Regidor de ParticipaciĂł Ciutadana, Antoni Matas, a mĂ©s de la directiva en ple de la FederaciĂł Balear de Tir de Fona, estĂ  previst el tradicional dinar de cloenda de la temporada 2018, a la que hi tenen prevista la seva assistĂšncia prĂ cticament un centenar i mig d’esportistes, en el transcurs del qual es retrĂ  un mĂ©s que merescut homenatge als metges esportius Dr. Bartomeu MarĂ­ i Dr. Teo Cabanes.

 

Teo Cabanes i Tomeu MarĂ­ son dos grans professionals de la Medicina Esportiva que no necessiten presentaciĂł. Tothom sap qui Ă©s en Teo i en Tomeu Mari, artĂ­fexs de la revoluciĂł de la medicina esportiva a les Illes Balears, fundadors, juntament amb el traumatĂČleg Joan Gasull, del Servei de Medicina Esportiva del Consell de Mallorca, presidit en aquests moments pel Dr. MarĂ­.

 

Teo i Tomeu, Tomeu i Teo, a força de treball, revisions mĂšdiques, estudis, a tots els esportistes en edat escolar, als col·lectius de la Tercera Edat, als esportistes d’elit… han conquerit un gran prestigi, no nomĂ©s a nivell estatal, tambĂ© a nivell internacional, participant activament a nombrosos congressos de caire illenc, estatal i mundial, sent de destacar a nivell Balear les Jornades de l’Esport Base, que enguany han arribat ja a la seva trentena ediciĂł, convertint el Servei de Medicina de l’Esport en un centre punter, respectat i demanat dins tots els nivells.

Pep Ribas Ribas
Federacio Balear de Tir de Fona

 

Comentarios cerrados