Sports de ca Nostra

Nou Llevant FS 2-8 Sineu Atlètic Molí d’en Pau (7ª jornada 3ª Divisió FS)

Fernando Alarcón, entrenador del Sineu Atlètic Molí d’en Pau

«La 1ª part ha estat bastant intensa, hem tingut bastantes ocasions però no hem aprofitat ninguna. És cert que ells durant els primers 10 minuts han presionat bastant bé adalt i ni podiem sortir molt bé ni podiem crear ocasions. S’han posat per davant, però l’equip ha sabut reaccionar i ens hem anat al descans 1-1. Des de l’inici de la 2ª part, hem sortit amb molta intensitat i amb més claritat a l’hora de definir fins posar-nos 1-5. A partir d’aquí, el partit ja s’ha acabat, noltros hem intentat no caure en les seves provocacions i el 2-8 final jo crec que és un resultat bastant just per a lo que ha estat el partit»
Sineu Atlètic Molí d’en Pau

Los comentarios están cerrados.