Sports de ca Nostra

Futbol Sala: Sineu Atlètic Molí d’en Pau 3-6 Muro Futsal (1ª jornada 3ª Divisió)

Roda de premsa de Fernando Alarcón, entrenador del Sineu Atlètic Molí d’en Pau

  • «Ha estat un partit bastant igualat, el resultat de 3-6 crec que no és just perque noltros hem tingut pràcticament més ocasions que ells, però no hem sabut definir i, quan ells han arrivat, han definit».

 

  • «En cap moment he vist que el partit se m’anava, noltros hem competit tot el partit, nos han ficat el 1-2 mancant dos segons per al descans, una falta que es pot assenyalar o no. Perdiem 3-4 a cinc minuts del final i el 3-6 hem arriscat de porter-jugador i ens marquen en el darrer minut. Lo important és que l’equip ha competit i ha arrivat amb opcions al final del partit».

 

  • «El Muro potser ens ha superat tècnicament i res més. És un equip molt treballat de molts d’anys junts, fiquen molt la pilota al pívot, van a pegar-la i no perdonen en el segon pal».

 

  • «El meu equip ha treballat molt bé tota la pretemporada, tant física com tàcticament. Els conceptes es van assimilant. És cert que han arrivat jugadors nous a darrera hora (Toni Terrón i Joanbi), però són jugadors que han jugat sempre a això i ho colliràn ràpid, no és que tenguin que començar de zero».
Sineu Atlètic Molí d’en Pau

Los comentarios están cerrados.