Sports de ca Nostra

El At. Baleares inaugura penya en Campos

L’Atlètic Balears ha inaugurat fa uns minuts la penya balearica Can Serralller de Campos. Des d’ara, serà un indret on es seguiran els partits del club per televisió. Una delegació de l’ATB, encapçalada per Patrick Messow, els jugadors Marc Rovirola, Nacho Heras, Miquel Amengual, Kike López i Álvaro Vega, les jugadores de l’ATBFEM Cris Juan, Lorena Roig i Esther Casado, així com veterans com Jaume Vidal, Xisco Sánchez i Joan Tauler. El president de la penya és Toni Lladó Ballester i el propietari del bar és Miquel Fuster, qui ha penjat una camiseta firmada per tota la primera plantila emmarcada.

Patrick Messow: “És una gran notícia que la nostra massa social pugui créixer i ampliar penyes a la Part Forana de Mallorca. Estam molt contents de ser aquí avui”.

Kike López: “L’ATB és un club de Palma però que vol ser per tot Mallorca i Balears, així que és una gran passa poder obrir aquesta penya, un plaer poder participar en aquesta inauguració”.

DEMÀ RODA DE PREMSA DE MANIX 

D’altra banda, demà Manix Mandiola oferirà la seva tracional roda de premsa dels divendres, acompanyat per Nuha a l’Hospital Sant Joan de Déu de Palma, per presentar la renovació del conveni que permet que la primera plantilla faci les revisions a la Mallorca Esports Medicine, unitat d’alt nivell en medicina esportiva. Participaran de la presentación la doctora Patricia Puiggrós. Serà a les 12:00 hores.

ATB

Los comentarios están cerrados.