Sports de ca Nostra

FRANCESC FULLANA: “EN CAMPS COM CASTÀLIA ET SENTS FUTBOLISTA”

La plantilla disposa de dia lliure avui. Demà retornarà als entenaments a les 19:00 hores. Adjuntam unes declaracions del capità Fullana per si fossin del vostre interès.

 

Fullana: “Crec que la primera part no vàrem començar malament però ells varen anar dominant poc a poc i varen ser superiors a noltros. La segona part va ser diferent i ens vàrem imposar i empatar el partit. Crec que és un resultato positiu en un camp complicat amb bon ambient i ens servirà per crèixer. Castelló ha fet un equip de molta qualitat amb jugadors d’altres categories, serà un dels gallets del grup en quant a noms i història. Hem de fer bo l’empat guanyant l’Alcoyano. Te sents futbolista en escenaris com Castàlia on gairebé no sents ni al company quan te xerra. En tres setmanes gairebé complim el cupo de socis i any i any Son Malferit es fa petit per la massa social balearica. Volem comptar amb ells cada diumenge començam aquest contra l’Alcoyano. Ens ajudaren molt la temporada passada“.

 

Carlos Martinez
Premsa
(At.Baleares)

 

Los comentarios están cerrados.