Sports de ca Nostra

Campanya de socis 2018-19 del CD Llosetense

El CD Llosetense ha iniciat novament la campanya de socis per la temporada 2018-19 amb molta il·lusió amb un projecte renovat que incorpora al primer equip una remodelació pràcticament total de la plantilla.

Des del club volem fer una crida a tots els llosetins i llosetinesperquè s’acostin en es Puig per venir a veure el que es mou pel club i que ens puguin donar el seu suport tant important durant tota questa temporada.

Els adults des de 100€ i els joves i jubilats per 60€ podran fer-se socis del club. Igualment, vos podeu treure el carnet familiar amb un 25% de descompte. També donam la possibilitat de poder pagar el carnet a plaços, així si comprau 10 entrades vos donarem el carnet.

No t’ho perdis, et necessitam en es Puig, et volem en es Puig, has de ser part important d’aquest nou projecte. Tot el nostre futbol base i formatiu necessita el vostre suport, el suport de tots per ajudar-nos a crèixer i a ser més competitius. Tots i totes sumam. Tothom ha d’estar en es Puig.

L’eslògan de la campanya és Llosetense m’encanta, ja que volem que tots i totes estigueu al nostre costat, al costat del nostre club, al costat del Llosetense. Volem que vos torneu a enamorar del nostre club, aquell que anys enrere aconseguia una fita històrica com va ser l’ascens a 2aB. Enguany partint des de la humilitat i de la il·lusió volem enganxar als aficionats que venguin en es Puig, amb un equip que es deixarà l’ànima en cada partit.

Igualment, el nostre primer equip de la ma de l’experimentat entrenador Nico López, ha completat una plantilla amb 17 cares noves on la nota predominant és el bon ambient que hi ha al grup i la joventut. Al cos tècnic, s’ha incorporat com a segon entrenador a Joan M. Chacón, que formen un molt bon equip junt amb Montse Coll, Toni Vallés i Toni Servera.

Aquest diumenge tenim el primer partit a casa, a les 18:30 contra el CF Platges de Calvià de Carlos Martínez. Vos esperam a tots en es Puig.

CD Llosetense

Los comentarios están cerrados.