Sports de ca Nostra

CLUB D’EMPRESES | FUNDACIÓ HESTIA + CCE SANT LLUÍS

Hestia Alliance, a través de la Fundació Hestia, continuarà una temporada més com un dels principals patrocinadors de la secció de futbol del CCE Sant Lluís.

D’aquesta forma, contarem de nou, durant la temporada 2018/2019, amb el suport de la Fundació Hestia, la qual cosa és fonamental pel futur de la secció i del projecte esportiu i social que uneix ambdues parts.

Ha estat aquest “il·lusionant” projecte, un dels arguments esgrimits pels responsables de la Fundació Hestia per continuar al costat del nostre Club, al grup de patrocinadors del qual es va incorporar l’entitat la temporada 2017-2018.

Gràcies a aquesta incorporació, els usuaris del Geriàtric de Sant Lluís així com els del Club de Jubilats, gaudeixen d’entrada gratuïta als partits de futbol del primer equip.

A més, els participants del Campus d’Estiu han pogut disfrutar de diferents activitats conjuntes amb els usuaris de la Residencia Geriàtrica, cosa que ha satisfet a tots els participants i les seves famílies.

Los comentarios están cerrados.