Sports de ca Nostra

C.F.Inter Manacor ; Nou entrenador i nou president

L’Inter Manacor ja té nou president i entrenador No han estat uns mesos fàcils, però després de molt d’esforç, l’Inter Manacor comença a agafar forma. És un any de canvis i tot comença per la presidència. I és que Sion Febrer serà el nou president de l’Inter Manacor per aquesta temporada 2018/2019. Però aquesta no és l’única novetat, sino que també hi ha nou entrenador: Miquel Aguado. En els pròxims dies s’anunciarà qui completarà el cos tècnic. Des de l’Inter Manacor es vol fer sebre que al club hi ha il·lusions renovades i moltes ganes de viure una bona temporada a la Preferent mallorquina. A mesura que vagui passant l’estiu, el club anirà informant de les renovacions que es duràn a terme a la plantilla, així com també noves incorporacions i quelsevol novetat.

Los comentarios están cerrados.