Sports de ca Nostra

L’IME inicia la primera fase de la reforma del Camp de Futbol de Verge de Lluc

Les actuacions de la primera fase consisteixen en l’enderrocament i reculada del mur perimetral actual, demolició de grades i construcció d’un nou mur 

Antoni Noguera: “Verge de Lluc tindrà amb aquest camp un recurs esportiu i social, de la col·lectivitat, del club, de viure en equip”

 

Susanna Moll:  “Avui donam la primera passa d’una reforma necessària, donant resposta a una reivindicació històrica del club i a un compromís amb els veïns i veïnes de Verge de Lluc”

 

Palma, 30 de maig.- El batle de Palma, Antoni Noguera, juntament amb la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, i el regidor de Model de Ciutat, Urbanisme  i Habitatge Digne, José F. Hila han visitat avui les obres del mur perimetral del Camp de Futbol Verge de Lluc, prèvies a la reforma del camp.

 

El batle ha destacat que amb la reforma d’aquest camp es finalitza pràcticament la legislatura amb dos camps de terra rehabilitats “no haurà camps de primera i de segona”, ha dit, fent referència al camp de l’Antoniana. A més, Noguera ha destacat queVerge de Lluc tindrà amb aquest camp un recurs esportiu i social, de la col·lectivitat, del club, de viure en equip”.

 

Per la seva banda, Moll ha mostrat la seva satisfacció i ha manifestat que “Avui donam la primera passa d’una reforma necessària, donant resposta a una reivindicació històrica del club i a un compromís amb els veïns i veïnes de Verge de Lluc”

 

La inversió de la primera fase de la reforma és de 28.870,60€, que inclou, entre d’altres actuacions, l’enderrocament i retranqueix del mur perimetral actual, demolició de grades i construcció d’un nou mur. L’empresa adjudicatària de les obres  és Agroforestals Insulars S.L.

 

A hores d’ara el projecte i direcció d’obra de la segona fase està en procés de licitació obert i inclourà la construcció del camp de futbol i edificació de vestidors, instal·lació de gespa artificial, il·luminació amb tecnologia led, sistemes de drenatge i equipament esportiu, que es preveu que conclogui a principis de  2020 amb un pressupost estimat de 500.000 €.

 

A la visita també han assistit el director general d’Esports, Sergio Rodríguez; el gerent de l’IME, José María González; l’assessor de Districte Llevant, Daniel Oliveira; el president de l’Associació de Veïns Verge de Lluc, Joan Mestre, i el president del Club Esportiu Verge de Lluc, Daniel García i regidors de la Corporació Municipal.

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

Telf: 971 22 59 76

 

Los comentarios están cerrados.