Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, assemblea de socis i dimissió de l’actual junta directiva

 Amb assistència d’una quarantena de socis va tenir lloc en la nostra seu l’assemblea anual de socis.

   En el primer punt el president va ressenyar l’informe de gestió, on destaca haver aconseguit els tres objectius plantejats a principis de temporada, inauguració de la nova seu, compra de dos seients més en el Camp Nou (ara en disposam de catorze) i celebració dels actes de 15è aniversari. Afegits a actes tan significatius com la IV Trail Solidària (que fou per Aspanob), expedicions organitzades de socis a Barcelona, sortejos de 250 viatges entre els nostres socis per anar a veure el Barça, calçotada popular, col·loquis, distincions, tornejos esportius a Santanyí, Campos, dos a Felanitx, i Cas Concos, sopars amb socis a Santanyí, Campos, Ses Salines i Llucmajor, suport a les activitats promogudes per la Federació, etc. La penya tanca l’exercici amb 1219 socis, sent la més nombrosa que té el FC Barcelona arreu del Món.

  En el segon el tresorer Llorenç Pons va donar a conèixer l’estat de comptes, que presenten uns ingressos de 53.183 euros, i unes despeses de 53.132,25 euros, deixant un balanç favorable de 50’75 eu

Los comentarios están cerrados.