Sports de ca Nostra

La Comissió d’Esports de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies es reuneix a Palma

L’IME ha impulsat aquesta reunió per tal de compartir les línies de treball i donar a conèixer els projectes municipals

 

La reunió ha tingut lloc al Palau de Congressos en el marc del Congrés Nacional d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat

 

S’han exposat els projectes de l’IME dirigits a sostenibilitat i eficiència en instal·lacions esportives i d’igualtat de la dona a l’esport, així com les línies de subvencions insular

 

Palma, 19 d’abril de 2018- Aquest matí, l’IME ha congregat a la Comissió d’Esports de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) al Palau de Congressos de Palma amb l’objectiu d’exposar les principals línies d’actuació en matèria esportiva municipal a Palma i del Consell de Mallorca per als municipis de l’illa.

 

A la reunió han assistit el director general d’Esports, Sergio Rodríguez; el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport, José María González, la directora insular d’Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells; José Antonio González Poncela, president de la Comissió i batle de Tordecillas i sis membres de la Comissió d’Esports de la FEMP.

 

El gerent de l’IME ha obert la reunió explicant les intervencions que s’estan executant des de l’IME en matèria de sostenibilitat i eficiència energètica a les instal·lacions. En concret, la instal·lació d’il·luminació led del camp de l’Antoniana, pionera en Espanya, i del pavelló de Son Ferragut; la revisió de potències, que han suposat un estalvi econòmic de 120.000€; la instal·lació de plaques fotovoltaiques a Son Hugo, i els projectes de biomassa i geotèrmia de les piscines de Son Hugo, entre d’altres.

 

Per la seva banda Rodríguez ha presentat el programa Palmadona, un projecte que va néixer l’any 2016 per a potenciar i premiar el paper de la dona al món de l’esport, i amb el que s’adhereix al manifest per la Igualtat redactat pel Consejo Superior de Deportes. El programa promou els principis de la declaració de Brighton amb conferències, esdeveniments populars, taules redones, presentacions, ponències, exposicions, etc.

 

Portells ha destacat l’èxit de la iniciativa que va posar en marxa el Consell Insular amb la seva convocatòria de subvencions per a 53 Ajuntaments de l’illa. Aquesta línia de subvencions ha tingut un pressupost de 11.800.000€ i està destinada a reformes i remodelacions d’instal·lacions esportives. Una proposta a la que s’han acollit tots els municipis per tal d’actualitzar les seves instal·lacions.

 

IME AJUNTAMENT DE PALMA

 

Los comentarios están cerrados.