Sports de ca Nostra

El Palma Beach Games omplirà d’esport la Platja de Palma els dies 27, 28 i 29 d’abril

El torneig acollirà competicions de quatre modalitats esportives, vòlei, bàsquet, rugbi i handbol   

 

Susanna Moll : Des de l’IME volem donar el nostre suport a aquest torneig, que promou valors  imprescindibles com la igualtat, la solidaritat i la inclusivitat, entre d’altres

 

Boris Gutiérrez: Estam segurs que aquesta fusió d’esports serà un èxit de participació; però sobretot un esdeveniment de promoció que donarà una gran imatge als valors dels esports col·lectius

 

Palma, 18 d’abril de 2018. – Avui matí ha tingut lloc al vestíbul de l’Ajuntament de Palma la presentació del torneig HM Palma Beach Games, que es durà a terme els pròxims dies 27, 28 i 29 d’abril a la Platja de Palma, amb la col·laboració de l’Institut Municipal de l’Esport.

 

A l’acte han intervingut  la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, i Boris Gutiérrez, en representació de Mallorca Rugby Events. La presentació també ha comptat amb l’assistència dels presidents de les Federacions Balears de Rugbi, Vòlei, Bàsquet i d’Esports Adaptats; així com a representants dels patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment.

 

Moll ha agraït a l’organització la finalitat solidària del torneig i ha destacat els valors que impulsa aquesta competició “des de l’IME volem donar el nostre suport a aquest torneig, que promou valors  imprescindibles com la igualtat, la solidaritat i la inclusivitat, entre d’altres”, ha assenyalat.

 

Enguany, el torneig creix i incorpora les modalitats de bàsquet i handbol a aquesta cinquena edició. Així l’escenari de la platja de Palma es convertirà en quatre espais esportius amb 12 camps de vòlei, dos camps de rugbi, un camp de bàsquet i un camp de handbol.

 

Gutiérrez ha explicat que les inscripcions encara estan obertes “tenim prop de les 600 participants inscrits en els diferents esports i activitats programades. Estam segurs que aquesta fusió d’esports serà un èxit de participació; però sobretot un esdeveniment de promoció que donarà una gran imatge als valors dels esports col·lectius”.

 

L’organització també ha indicat la finalitat solidària del torneig, que enguany dóna suport a la Federació Balear d’Esports Adaptats i que inclou al seu programa un torneig inclusiu, que es durà a terme divendres 27, i un torneig d’esport base solidari, que es disputarà el dissabte 28.

 

L’exjugador internacional de voleibol, Rafa Pascual, i la jugadora de vòlei considerada la millor del món, Maurizia Cacciatori, apadrinaran aquest esdeveniment esportiu.

Los comentarios están cerrados.