Sports de ca Nostra

2a Fase de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina

Demà dimarts, 17 d’abril, tindrà lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palma la presentació de la 2a Fase de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina, que es durà a terme aquest cap de setmana al Poliesportiu Germans Escalas.

 A l’acte intervindran la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll; la presidenta de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears, Maria Bibiloni, i el cap de projecte de la competició, Pedro Mir.

 A la presentació també assistiran el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; el gerent de la Fundació per a l’Esport Balears, Josep Abrines; així com esportistes, tècnics i directius dels tres clubs participants, Xelska, Gimnàstic Palma i Grech.  

Los comentarios están cerrados.