Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS JUVENIL ; Objectiu seguir sumant de tres en tres

Nou partit per seguir sumant de tres en tres. El juvenil rep aquest diumenge – 11:00 h. – al Rtvo. Boscos, penúltim classificat amb només una victòria en la seva haver i que el cap de setmana passat va caure derrotat (0-6) davant el CF Sporting de Maó. Una victòria de l’equip entrenat per José Angel Moyano permetria als blaus tornar a la senda del triomf després de dues derrotes consecutives que li han deixat alguna cosa lluny del líder i amb poques possibilitats d’aconseguir-lo atrapar.

No obstant això, els lluissers s’han ficat en el cap l’assegurar la segona plaça i per a això haurà d’oblidar-se de les dues derrotes i tornar a sentir les sensacions anteriors on va arribar a encadenar sis victòries consecutives.

Los comentarios están cerrados.