Sports de ca Nostra

DUES JUGADORES DEL B. MANACOR AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE MINIBÀSQUET

Na Maria del Mar Nadal i na Maria Antònia Vadell, jugadores de categoria mini del Bàsquet Manacor, han participat al Campionat d’Espanya de la Categoria. Ha estat una experiència fantàstica per a aquestes dues nines, tant esportivament com humana. Una experiència que ben segur traslladaran a les seves companyes de Manacor, juntament amb el seu entrenador, Xisco Miró, que també ha format part del cos tènic de la selecció de les Illes Balears.

En total han jugat 6 partits, 5 dels quals han finalitzat amb victòria.  La nostra selecció va passar amb nota els quatre partits de la primera fase. Només la selecció de Múrcia els ho va posar una mica més difícil, tot i que el resultat final va ser de 54 a 42. Així que van accedir sense perdre un sol partit a la semifinal de la categoria preferent. I novament es van imposar a la Rioja. Havien aconseguit l’objectiu de l’ascent a la categoria especial. Només quedava la final contra Euskadi. La primera meitat va ser molt igualada i les illenques van mantenir el ritme, però finalment van caure.  Enhorabona a tota la selecció, i molt especialment a les dues manacorines

Los comentarios están cerrados.