Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

JF : EL CVS XC PROPERTIES SÓLLER ES MOSTRÀ SUPERIOR AL MONTESION

Posted: 28 Mar 2018 01:04 AM PDT

CVS XC PROPERTIES SOLLER 3-0 CV MONTESSION amb parcials 25-10 / 25-7 / 25-15
Les solleriques de CVS XC PROPERTIES SÓLLER varen guanyar amb claredat el seu partit que jugaren divendres passat al pavelló de Son Angelats per 3-0 davant el CV Montesion, en el darrer partit de lliga regular.

Les solleriques començaren el partit molt ficades en el joc, dominant el joc i el marcador en tot moment, solventant el set per la via rapida, fent un joc basat en un bon servei i bona feina en bloqueig. El segon va esser molt similar al primer, seguint amb molta serietat en el joc a pesar de la diferencia tècnica entre el dos equips. En el tercer es relaxaren un poc, cosa que les visitants aprofitaren per començar el set igualades, però a mig set les locals intensificaren el seu joc i guanyaren en comoditat el set i el partit.
Les nostres jugaran el Campionat de Balears el proper dia 7 i 8 d’abril al poliesportiu del CIDE, tenint com a rivals al Cide, Manacor i Ciutadella. Molta sort!!.. Anirem informant!.

IMA : PARTIDAS I VICTÒRIA IN EXTREMIS DEL CVS AQUALIA SÓLLER A MANACOR

Posted: 28 Mar 2018 12:43 AM PDT

CV MANACOR 2-3 CVS AQUALIA SÓLLER (26-24/20-25/16-25/25-18/12-15)
PRIMER PARTIT DE LA FASE TÍTOL DE LA CATEGORIA INFANTIL MASCULINA. ELS NINS DEL CVS AQUALIA SÓLLER, VISITAVEN LA PISTA DEL CV MANACOR PER REPETIR EL PARTIT DE FINAL DE LLIGA DE LA SETMANA PASSADA.

ELS JUGADORS DEL CVS AQUALIA SÓLLER VAREN SORPRENDRE AL CV MANACOR AMB UNA DEFENSA ESPECTACULAR, ON ELS DE SÓLLER NO DONAVEN UNA PILOTA PER PERDUDA. EL PRIMER PARCIAL 26-24 PER ALS DE MANACOR INDICA L’IGUALTAT EN AQUEST PRIMER PARCIAL. EN EL SEGON I TERCER SET ELS JUGADORS DEL CVS AQUALIA SÓLLER, ES VAREN MOSTRAR MOLT CONCENTRATS AL CAMP, AFAVORINT QUE ES FESSIN AMB AQUESTS SETS PER PARCIALS 20-25 I 16- 25. AL QUART SET, ELS NERVIS I LA PRECIPITACIÓ ES VAREN APODERAR DELS JUGADORS DE SÓLLER QUE ERRADA RERA ERRADA, VAREN PERMETRE AL MANACOR GUANYAR-LO PER UN 25-18.
EL TIE BREAK ES VA POSAR DE CARA PER ALS DE MANACOR QUE AMB UN PARCIAL 7-2 QUE SEMBLAVEN SENTENCIAR EL PARTIT, PERÒ EL CANVI DE PISTA I EL SERVEI DELS DE SÓLLER VAREN PERMETRE IGUALAR LA TROBADA 8-8, FINALITZANT EL SET I EL PARTIT AMB VICTÒRIA PER ALS DE SÓLLER 12-15.
AVUI MATEIX, DIMECRES 28, ELS NOSTRES REBEN A L’ARTÀ EN LA SEGONA JORNADA DE LA LLIGUETA PEL TÍTOL. SERÀ A SON ANGELATS A LES 18:00 h. MOLTA SORT!!

Los comentarios están cerrados.