Sports de ca Nostra

CCE.Sant Lluis ; Enganxar-se al grup de dalt

El primer equip visita a la UD Mahón en San Carlos amb l’objectiu de complir amb el seu objectiu i portar-se els tres punts d’en un partit d’alt voltatge.

És el dia on l’equip de Noval pot enganxar-se de ple en la lluita per guanyar el títol de lliga. L’equip entrenat per Juan Romero rep als nostres al seu pitjor moment de la temporada, quant a resultats es refereix, dues derrotes consecutives (3-1 i 3-2) en les seves dues ultimes sortides han restat als maonesos. Els unionistes, que van eliminar al CCE Sant Lluís en el seu enfrontament directe de Copa aquesta temporada, voldran fer valer el factor camp i no deixar que els nostres els enganchin a la taula en cas de vèncer els de Noval.

El tècnic asturià a preparat la trobada amb les ja conegudes baixes de llarga durada de David Mercadal, Joan Orfila i Oscar Moreno entre altres, que minven al grup en aquesta fase tan decisiva i igualada de la competició. Els lluissers, amb dues setmanes consecutives sense conèixer la derrota i aconseguint deixar la seva porteria a zero, busquén com a primer objectiu el seguir un partit més sense encaixar, que li multiplicarà possibilitats de victòria davant un rival amb millor poder ofensiu que defensiu.

Serà el cinquè enfrontament entre tots dos aquesta temporada, tercer en San Carlos, amb un bagatge de dues victòries pels maonesos i dos empats. Els de Noval, equip fiable a domicili on ha aconseguit dues victòries en les quatre trobades disputades, arriba al partit amb una idea clara en la seva ment, enganxar-se definitivament al tren de dalt.

CCE Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.