Sports de ca Nostra

Reunió de la Junta Directiva de la FFIB

La bona marxa de les Seleccions de les Illes Balears ha estat resaltada pel president i ha merescut una aprovació unànim. També s’ha destacat les ajudes milionàries que s’acaben de repartir, des de la FFIB, als clubs de futbol no aficionat de les Illes.

El president Miquel Bestard ha fet una introducció recalcant el bon moment federatiu, parlant del repartiment que acaba de fer la FFIB del dobbés provinent dels drets audivisiuals i del Reial Decret que estableix les ajudes al futbol no aficionat:
– Al voltant de 1 milió d’Euros entre els clubs que han participant en la Copa del Rei aquesta temporada.
– 465.000 entre diversos clubs del Futbol Regional, del Futbol Sala i del Futbol Femení.
REESTRUCTURACIÓ DE LA JUNTA
Un altre punt destacat ha estat la incorporació de 4 noves directives, dues de Mallorca, una de Menorca i una d’Eivissa. Féix Peralta, col·laborador habitual de la Federació, també s’ha incorporat a la Junta Directiva
GRAN PAPER DE LES SELECCIONS DE LES ILLES BALEARS
Bestard ha recordat el gran paper que estan fent les seleccions de les Illes Balears en els Campionats d’Espanya, començant pel Subcampionat d’Espanya aconseguit per la Selecció Sub-16 de Futbol Sala fa pocs dies. Igualment s’ha de felicitar l’actuació de les seleccions masculines Sub-16 i Sub-18, en les dues Fases jugades a Mallorca (Son Malferit i Inca); les seleccions femenines també han participat amb futbol de qualitat, com les Sub-18, que jugaran la Fase Final del Campionat d’Espanya, juntament amb les territorials més potents.
AUGMENT DE LES TARGETES BLANQUES
El president ha destacat el fet de les nombroses “Targetes Blanques” que els àrbitres han mostrat per comportaments de “fair play” en el Futbol Base. Aquestes targetes les va promoure la darrera Assemblea General i han resultat un èxit, com queda demostrat en les actes arbitrals que recullen aquestes targetes.
La Fundació del Futbol vol estimular aquests bons comportaments esportius creant un premi especial al club o l’equip que sumi més targetes blanques al final de la competició.

FFIB

Los comentarios están cerrados.