Sports de ca Nostra

L’IME crearà nous camps de futbol i rugbi al Germans Escalas i renovarà el velòdrom de Son Moix

Susanna Moll: “Aquestes són demandes històriques, tots els esports es mereixen condicions dignes”

 

La inversió total és de més de 2 milions d’euros i les obres començaran després de l’estiu

 

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma ha aprovat avui dos grans projectes en infraestructures esportives al poliesportiu Germans Escales i al recinte de Son Moix “que responen a demandes històriques de la ciutat, perquè tots els esports es mereixen condicions dignes”, com ha assegurat la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) durà a terme aquestes dues actuacions.

 

Per una banda, s’ha acordat aprovar el projecte i el plec de condicions tècniques de les obres de remodelació de pistes al poliesportiu Germans Escalas, que farà possible comptar en aquesta instal·lació amb un nou camp de rugbi, un nou camp de futbol 11 i nou edifici de vestidors. Fins ara, els rugbistes havien d’entrenar a un camp de futbol, que no reunia les condicions necessàries per practicar rugbi, i els esportistes es feien mal quan s’havien de tirar al terra. De fet els clubes demanaven des de fa molt de temps unes instalacions adients. Moll ha destacat “per primera vegada Palma comptarà amb un camp de rugbi homologat i en condicions” i ha afegit que el rugbi fomenta molt els valors educatius i humans de l’esport, com el joc net, el respecte al rival i el treball en equip i que El recinte de Germans Escalas també comptarà amb un nou camp de futbol 11, totalment homologat.

 

Les obres inclouen l’ampliació i adaptació de l’actual camp de futbol 22 per a la pràctica exclusiva del rugbi, la creació d’un nou camp de futbol 11 a la zona actualment ocupada per la pista d’atletisme, l’adequació de la urbanització afectada, la construcció d’una edificació destinada a vestidors, l’ampliació de l’aparcament, l’enllumenat dels camps i la urbanització, la renovació dels serveis de drenatge i reg de l’àmbit d’actuació i l’adequació de la urbanització afectada, amb un preu de licitació de de 1.714.677,27 euros amb càrrec amb pressupost de la Llei de Capitalitat i amb fons propis de l’IME.

 

Està previst que els treballs comencin després de l’estiu i que finalitzin a principis de 2019, amb una duració estimada de vuit mesos aproximadament.

 

Velòdrom i nova pista d’atletisme a Son Moix

 

A Son Moix, s’ha acordat aprovar el projecte i plec de condicions tècniques de les obres destinades a la renovació del velòdrom i la pista d’atletisme de 200 metres de Son Moix. El velòdrom de Son Moix és una “instal·lació emblemàtica i molt estimada per a la nostra ciutat, i des de fa molt de temps ja no estava en condicions, era una reivindicació de fa moltíssims d’anys”.

 

Les obres que avui s’han acordat a la Junta de Govern inclouen la renovació de la pista del velòdrom i la pista de rodada, la renovació de la pista central d’atletisme de 200 metres, el tractament de superfícies vistes a les graderies, la substitució de l’enllumenat per un de nou amb criteris d’eficiència energètica, i el tractament d’altres elements com les baranes…etc.

 

El preu de licitació d’aquest projecte és de 379.012,16 euros. Les obres començaran després de l’estiu i finalitzaran abans de final d’any.

 

 

Los comentarios están cerrados.