Sports de ca Nostra

FULLANA: “MANIX TÉ LES IDEES MOLT CLARES”

La plantilla entrena avui i ho tornarà a fer avui a les 17:00 hores en doble sessió. Manix té a tots els jugadors disponibles tret dels lesionats Xisco, Rodrigo i Carl (que la setmana que ve es podria incorporar progressivament a l’equip). En acabar la sessió matinal, el capità Fullana ha atès els mitjans de comunicació.

Fullana“Manix ha vengut amb les idees clares, ha volgut pujar l’ànim, desdramatitzar. Vol fer entendre que hi ha equip i que falta pulir un poc qualque cosa. És un home amb molta experiència que ha viscut mil situacions com aquesta i d’altres i ha vengut a transmetre intensistat, entrenaments curts i intensos i millorar l’aspecte mental perquè no s’acaba el món quan ens fan gol. Comença l’equip de zero per tothom i és un plus per ajudar de cara a diumenge. Ens ha vist molts de partits, Manix vol pulir diferents coses. Diumenge ve un partit guapo i necessitam la victòria. L’Elx és un club històric i té un equipàs per pujar i és cert que no arrassa com igual es pensaven però la 2aB és complicada, serà un partit difícil i hem d’intentar treure el partit entre tots. Desconec si Josico es juga el càrrec, noltros sí que ens jugam molt”. 

Carlos Hernandez
Premsa At.Baleares

 

Los comentarios están cerrados.