Sports de ca Nostra

CCE SANT LLUIS ; Oportunitat per escalar posicions

El primer equip torna al seu feu per disputar el partit corresponent a la sisena jornada de lliga regional, després de la seva victòria (0-3) lluny de Ses Canaletes. Aquesta vegada l’equip visitant serà el CE Alaior, dissabte a les 18:00 hores, un rival que ha anat de menys a més durant aquesta temporada i arriba al partit en un bon moment.

El conjunt d’Elias Noval arriba a la amb ganes de tornar a jugar davant els seus i amb bones sensacions després d’aconseguir una valuosa victòria davant el CD Migjorn la passada setmana. Provisionalment en la cinquena a posició, lluitaran per sumar i deixar enrere al seu rival d’aquesta setmana i donar caça a algun dels quatre equips que el precedeix, atès que aquesta jornada, en cas d’aconseguir els nostres sumar els tres punts, pot ser propícia per als seus interessos atesos els enfrontaments directes dels quatre primers classificats entre ells. No obstant això, els de Noval han de centrar la seva atenció en el partit que han de disputar ells, ja que davant seu tindran un rival que ja els va poder vèncer en el partit de copa que va enfrontar a tots dos en passades dates, encara que la falta de punteria de els de Pedro Palliser els allunyà de sumar alguna cosa positiva.

Els alaorenscs visitaran Ses Canaletes amb 4 punts en el seu caseller que l’alcen fins a la setena posició de la taula. Els de Palliser vénen de guanyar el Penya Ciutadella (4-1) en la passada jornada i compta a les seves files amb dues noves incorporacions en aquestes últimes dates, Marc Sintes i Gabi Pons, que han sumat més potencial a la seva plantilla.

En els últims cinc enfrontaments entre tots dos a Sant Lluís, el balanç és de dues victòries, dos empats i una derrota a favor dels nostres, que volen sumar sí o sí, la seva primera victòria com a locals en aquesta interessant lliga regional.

Los comentarios están cerrados.