Sports de ca Nostra

La cursa solidària Magic Line arriba a Palma el 15 d’abril

Avui s’ha presentat a la sala de plens aquesta caminada solidària organitzada per Sant Joan de Déu i que es fa per equips

 

L’objectiu de l’edició d’enguany és assolir els 1.500 inscrits en les tres categories de 3, 10 i 18 quilòmetres

 

Antoni Noguera: “Sant Joan de Déu és un espai de segones oportunitats i de tornar a començar. És una mostra dels valors de la ciutat”

 

Palma, 31 de gener.-El batle de Palma, Antoni Noguera, juntament amb el gerent de l’hospital Sant Joan de Déu Joan Carulla i la doctora de la Fundació Sant Joan de Déu a Mallorca Immaculada Iglesias, han presentat avui de matí a la sala de plens la segona edició de la cursa solidària Magic Line que arribarà a Palma el proper 15 d’abril. L’acte ha comptat amb l’actuació d’un grup de musicoteràpia i s’han explicat alguns dels projectes que es financen gràcies a la caminada Magic Line i amb l’assistència de diferents regidors i regidores de la corporació municipal.

 

Enguany el lema de la Magic Line és #La Solidaritat és el camí. Les inscripcions s’han obert avui a la web http://magiclinesjd.org/es/inscripcion-mll/2. Els recorreguts per equips tenen tres opcions de 3, 10 i 18 quilòmetres.

 

L’any passat es recaptaren un total de 30.000 euros i hi participaren 89 equips amb un total de 1200 persones inscrites i l’objectiu d’enguany és assolir els 1.500 inscrits.

 

Carulla ha destacat que la Fundació Sant Joan de Déu es dedica a les persones vulnerables. “ Tenim centres per tot el món i ens uneix una visió que és atendre a les persones vulnerables amb el valor de l’hospitalitat. La Magic Line és una caminada i no és competitiva”, ha dit i ha recordat que el proper 15 d’abril el fi de festa es celebrarà al parc de la Mar  amb un concert.

 

Noguera ha destacat el “factor humà” de l’hospital Sant Joan de Déu. “Aquest hospital genera un factor humà important. És un espai de tornar a començar i de segones oportunitats, és una mostra dels valors de la ciutat i d’entendre la solidaritat. Una ciutat més solidària és una ciutat més humana i més estimada”, ha dit.

 

 

Los comentarios están cerrados.